Bit.tube

Bit.tube on uusi haastaja Youtubelle, Bittubessa ei ole ollenkaan mainoksia vaan katsojat ja videoiden julkaisijat saavat tube virtuaali kolikoita,videoiden katsomisesta ja omien videoinen näyttökerroista.
Bittubeen on helppo lisätä kaikkiomat Youtube videot yhdellä napin painauksella.
bittube käyttää p2p verkkoa.
Alkuun pääset tästä
Suomi aiheinen Facebook ryhmä: https://www.facebook.com/groups/bittubesuomi
bittuben viralliset sivut https://bit.tube/
 
sampsi

sampsi

BitTubesta että tuohan ei sitten sensuroi materiaalia kuin youtube.
Joka sensuroi mainostajien takia aika paljon materiaalia nykyään.

BitTube on katsojan kannalta jo aika hyvällä mallilla vaikka mitään puhelin appeja ei vielä löydy. Toki katsottavaa siellä ei pahemmin vielä ole, vaikkakin se kasvaa pikkuhiljaa.

Materiaalin tekijän kannalta tuo taas on aika kesken vielä. Pelkästään videon uppiminen kestää todella kauvan verrattuna youtubeen. Myöskään videoitten julkaisuja ei voi ajastaa.

Mutta eipä nuo itseäni haittaa. Itse sinne laittelen uusimmat videoni suoraan katsottavaksi kun olen saanut ne valmiiksi.
Joka on parhaimmillaan noin kuukausi ennen kuin ne ovat youtuben puolella.
Kun youtube enemmän suosii säännöllisiä julkaisuaikatauluja tai muuten videot vaan "hukkuvat" eikä niitä näytetä välttämättä edes kanavan tilaajille.

BitTubessa voi laittaa videon maksulliseksi että katsominen maksaa X määrän tube coineja.
Niitä voi myös lahjoittaa videolle/kanavalle tai tekijä voi myös suojella videonsa maksua vastaan (en tiedä mitä se oikeasti tekee kun en ole kokeillut).

Tube coineja taas saa itse mainaaja 70% ja lopusta 30%:sta 20% menee videoitten tekijöille ja 7% katsojille. Loput järjestelmän ylläpidolle.

Mutta tervetuloa omalla BitTube kanavalleni osoitteeseen: https://bit.tube/SPsTechLab